Coro ngilangi mambu nang kulkas

Amargo sa`bendino Kulkasmu kuwi diisi macem-macem bahan panganan
Ora nggumun lek kulkas iku dadi mambu gag enak!
Ono coro murah lan praktis kanggo ngilangake mambu iku..
Lek awakmu ngonceki nanas,kulite nanas iku ojo dibuang.
tapi diwadahi bae terus dilebokke sajroning kulkas..
tak jamin mambu gag enak lan gag sedap ono ing kulkasmu bakal ilang.
kulit nanas ugo iso diganti karo areng..
tapi yo jajalen dewe..
lha aku arep njajal gag iso..
Kulkas wae gag duwe.he3..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: